Kozmetični izdelki

Thalgo izdelki, ki jih uporabljamo pri nas na profesionalnem področju, nadgrajujejo izjemne potenciale iz morja in razvijajo profesionalne tretmaje, proizvode in dodatke k prehrani, ki so izključno posvečeni osebni lepoti in dobremu počutju.  Thalgo danes nudi tretmaje in proizvode za nego obraza in telesa, ki so izrazito učinkoviti, popolnoma varni in zelo nežni za kožo in v katerih so čiste in naravne aktivne sestavine morskega in rastlinskega izvora, namenjene vsem tipom kože.

Thalgo nudi tretmaje za obraz za vse vrste težav s kožo. Vsi tretmaji se začnejo z masažo Discovery of the Sea (masaža dobrodošlice), s katero se sprostite in potonete v prijetno morsko atmosfero. Za dosego najboljših rezultatov priporočamo nego s 6 tretmaji za obraz v kombinaciji s proizvodi za domačo nego, ki ohranjajo njihovo učinkovitost.

Thalgojevi edinstveni tretmaji za telo so namenjeni oblikovanju, sproščanju in učvrstitvi telesa.  Po Thalgojevi negi se občuti razlika v čistosti in občutku na koži, postane svetla, mehka in globoko navlažena. Stranke lahko opazijo zmanjšanje vidnih gub in bolj čvrsto strukturo kože.

Izdelke Thalgo lahko pri nas tudi kupite za domačo uporabo.